Nyári intenzív nyelvtanfolyamok online (is)

Date 2020-Jun-22
Time 8.30-
Location 1143 Bp. Hungária krt.53-55. II.6.

A nyári tanfolyamok célja, hogy a diákok a tanév során elsajátított ismereteiket elmélyítsék, intenzíven átismételjék és passzív tudásukat aktivizálni tudják. A kurzus alatt rendkívül sok szituációs és játékos feladattal motiváljuk őket, hogy a lehető legtöbbet tudjanak kommunikálni idegen nyelven és magabiztos tudással térjenek vissza ősszel az iskolába.

Az intenzív nyelvvizsga felkészítőkön tanulóink megismerik a vizsgákon előforduló feladattípusokat, értékelésüket, szóbeli témaköröket és rutint szereznek a tesztek, feladatok megoldásában. Ismerve a pontszámokat és a javítási kritériumokat, tanulóinkat megfelelő ismeretekkel és tippekkel tudjuk ellátni, hogy nyelvvizsgájukat sikerrel teljesíthessék. Az alacsony létszámú csoportokban, mindenki számára biztosított , hogy szóhoz jusson és szóbeli teljesítménye is értékelésre kerüljön.

Szintén népszerűek a nyár folyamán szervezett  kommunikatív tréningek, melyeknek célja a passzív tudás aktivizálása, szókincsbővítés és kommunikációs technikák, szófordulatok begyakoroltatása.